بستن

آشپزی

طرز تهیه کوکی پیتزایی

  • بازدید: 105
کوکی پیتزایی

کوکی پیتزایی

کوکی پیتزایی

  1. مواد لازم:

    ▫️آرد: 3 پیمانه  
    ▫️پودرخمیر مایه فوری: 2 قاشق مرباخوری
    ▫️نمك: یك قاشق مرباخوری  
    ▫️آب ولرم: یك پیمانه  
    ▫️روغن: یك دوم پیمانه  
    ▫️سوسیس گیاهی: 2 عدد  
    ▫️كالباس گیاهی: 50 گرم  
    ▫️قارچ قهوه‌ای نگینی: یك دوم پیمانه  
    ▫️فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده: یك پیمانه (مخلوط رنگی)  
    ▫️سس گوجه فرنگی: 3-2 قاشق غذاخوری 
    ▫️پنیرپیتزا رنده شده: 4-3 قاشق غذاخوری  

    ▫️آویشن: به میزان لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸1. آرد و پودر خمیرمایه و نمك را مخلوط كرده، وسط آن را گود می‌كنیم. روغن و آب ولرم را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم تا خمیر یكدستی به دست آید. 

    🔸2. سوسیس و كالباس را نگینی خرد می‌كنیم و همراه با فلفل دلمه‌ای و قارچ و سس گوجه فرنگی و پنیر پیتزا به خمیر اضافه می‌كنیم. نمك و آویشن را نیز افزوده و خوب مخلوط می‌كنیم. بعد سینی فر را چرب كرده، از خمیر توپ‌هایی به اندازه گردو درست می‌كنیم و با فاصله در سینی قرار می‌دهیم. 

    🔸3. روی آنها را می‌پوشانیم و 30 تا 40 دقیقه به آنها استراحت می‌دهیم. بعد در فر كه با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم در مدت 25 تا 30 دقیقه كوكی‌ها پخته و آماده شوند