بستن

آشپزی

طرز تهیه کوفته انار اصفهان

  • بازدید: 120
کوفته انار اصفهان

کوفته انار اصفهان

کوفته انار اصفهان

  1. مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    ▪️300 گرم گوشت چرخ کرده
    ▪️1 عدد پیاز
    ▪️2 ق س آرد نخودچی
    ▪️2 ق س رب انار
    ▪️1 پیمانه دانه انار
    ▪️نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
    ▪️1 ق چ زیره ساییده شده
     


    طرز تهیه:

    🔸1. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده خوب ورز دهید.

    🔶2. حالا آرد نخودچی، زیره، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

    🔸3.  گوشت را برای یک ساعت بگذارید بماند.

    🔸4.  حالا از گوشت‌ اندازه یک گردو بردارید و سرخ کنید. 

    🔸5.  رب انار را با دو لیوان آب درون قابلمه‌ای بریزید تا جوش بیاید.

    🔸6.   حالا کوفته‌های سرخ شده را به موادتان اضافه کنید.

    🔸7.  10 دقیقه آخر انارها را اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه روی حرارت کم بجوشد.

    🔴نکته🔻🚨

    ♦️بعضی از اصفهانی‌ها شنبلیله خشک شده به جای زیره می‌ریزند. اگر زیره دوست ندارید از شوید یا شنبلیله خشک استفاده کنید