بستن

آشپزی

طرز تهیه مرغ پنجابی

  • بازدید: 278
مرغ پنجابی

مرغ پنجابی

مرغ پنجابی

  1. مواد لازم:

    ▪️کره  ۲ قاشق سوپخوری
    ▪️زیره سبز  ۱ قاشق چایخوری
    ▪️پیاز رنده شده و آب گرفته  ۱ عدد
    ▪️سیر  ۵ حبه 
    ▪️زنجبیل تازه  ۲ قاشق سوپخوری 
    ▪️گوجه فرنگی خرد شده  ۱ عدد
    ▪️رب گوجه  ۱ قاشق سوپخوری 
    ▪️ادویه گرام ماسالا  ۱ قاشق سوپخوری 
    ▪️زرد چوبه  ۱ قاشق مرباخوری 
    ▪️فلفل چیلی قرمز خرد شده  ۱ عدد 
    ▪️ران مرغ  ۲ عدد
     


    طرز تهیه:

    🔸کره  رو به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار برین تا گرم بشه بعد دانه زیره رو توش تفت بدین پیاز رو به قابلمه اضافه کنید تا شفاف بشه بعد سیر و زنجبیل رو اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و بعد از تفت مختصر تکه های مرغ رو اضافه کرده و باز یه تفت داده و در آخر آب رو افزوده تا جوش بیاد حرارت رو ملایم کرده تا ۴۰ دقیقه بپزه و جابیافته باید یه سس نسبتا غلیظ بدست بیاد.