🔸برای تهیه چلو گوشت ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته با چاقو به صورت نگینی خرد کنید
🔸و در قابلمه روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن کمی داغ شود سپس پیاز را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم شود.
🔸کمی فلفل روی گوشت گردن گوسفند بپاشید و در قابلمه قرار دهید وهمراه با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و تفت دهید
🔸و به مقدار نیاز آب داخل قابلمه بریزید و 1عدد چوب دارچین و 2حبه سیر و برگ بو (اگر در منزل دارید) را به مواد قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید
🔸و بمدت 3تا 4ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.اگر در اواسط پخت آب گوشت کم شد و نیاز دیدید به آن آب اضافه کنید حتما آب جوش بریزید.
🔸تقریبا در انتهای پخت کامل گوشت نمک و زعفران را به گوشت بیفزایید تا چلو گوشت رنگ زیباتری بخود بگیرد و طعم لذت بخش تری داشته باشد.
🔸زمانی که گوشت کاملا پخته شده و حدودا 1پیمانه آب نسبتا غلیظ در قابلمه باقی مانده بود زیر شعله را خاموش کنید
🔸و چوب دارچین را از داخل قابلمه خارج کنید و چلو گوشت را در ظرفی بریزید و با لیمو ترش تازه و پلو نوش جان کنید