بستن

آشپزی

طرز تهیه جوجه ترش مجلسی

  • بازدید: 241
جوجه ترش مجلسی

جوجه ترش مجلسی

جوجه ترش مجلسی

  1. مواد لازم:

    ▪️سینه مرغ  ۱ عدد کامل
    ▪️گردوی آسیاب شده  ۱۰۰ گرم
    ▪️پیاز خرد شده  ۲ عدد
    ▪️رب انار  ۳ قاشق غذا
    ▪️نمک 
    ▪️روغن زیتون
    ▪️فلفل سیاه  مقداری
     


    طرز تهیه:

    ⭕️فیله یا سینه مرغ رو برش زده و با پیاز، گردو ،نمک و فلفل و رب انار مخلوط کنین روی ظرف رو بپوشونین و به مدت ۲ ساعت یا یک شب توی یخچال استراحت بدین.

    ⭕️بعد از این مدت تکه های مرغ رو از پیاز جدا کنین و به سیخ بکشین و روی کباب پز یا توی فر کباب کنین.

    ⭕️من از سیخهای چوبی استفاده کردم نیم ساعت سیخها رو توی آب خیس کردم تا بعد نسوزه و بعد جوجه ها رو که از قبل به شکل نواری بلند برش زده بودم و مزه دار کرده بودم به شکل حلزونی به سیخ کشیدم توی تابه روغن ریختم و جوجه ها رو با حرارت بالا و فقط در حدیکه رنگ بگیرند سرخ کردم حدود ۵ دقیقه هم توی فر داغ گذاشتم  تا مغز پخت بشه.

    ⭕️میشه از اول هم توی فر گذاشت تا پخته و با روغن خودش حالت سرخ شده پیدا کنه زیاده از حد نپزین که خشک و سفت میشه.

    ⭕️من از رب انار خونگی استفاده کردم اگر از نوع کارخونه ای استفاده کردین ممکنه مقدار بیشتری بخواد.

    ⭕️در ضمن من کباب ترش رو هم به این روش درست میکنم با این تفاوت که بهش کمی سبزی معطر مثل نعناع و مرزه میزنم.