بستن

آشپزی

طرز تهیه مافین ماکارونی پنیری

  • بازدید: 145
مافین ماکارونی پنیری

مافین ماکارونی پنیری

مافین ماکارونی پنیری

  1. مواد لازم:

    ▫️اسپاگتی (پخته): 4 پیمانه
    ▫️کره (ذوب شده): یک سوم پیمانه
    ▫️تخم مرغ (درشت): 2 عدد
    ▫️پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه
    ▫️پنیر کاتیج: سه چهارم پیمانه
    ▫️پنیر پارمزان: یک چهارم پیمانه
    ▫️پنیر ماتزرلا (رنده شده): یک پیمانه
     


    مواد لازم مایه ماکارونی:

    ▪️روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
    ▪️سوسیس یا گوشت (چرخ کرده): 450 گرم
    ▪️ریحان خشک (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
    ▪️پیاز (خرد شده): یک عدد
    ▪️پودر سیر: یک دوم قاشق چای خوری
    ▪️فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
    ▪️پاپریکا: به مقدار لازم
    ▪️نمک: یک دوم قاشق چای خوری
    ▪️فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    ▪️سس گوجه فرنگی: 420 گرم 
     


    طرز تهیه:

    🔸1. ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. اسپاگتی را مطبق دستورالعمل روی بسته آن بپزید و آبکش کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید.

    🔸2. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه هم بزنید. پنیر پارمزان را اضافه و مخلوط کنید.

    🔸3. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط اسپاگتی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

    🔸4. این مخلوط را در 12 حفره مافین بریزید و آنها را شبیه به لانه شکل دهید.

    🔸5. پنیر کاتیج و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در لانه ماکارونی پخش کنید.

    🔸6. مایه ماکارونی را با قاشق در لانه های ماکارونی بریزید.

    🔸7. روی آنها پنیر ماتزرلا قرار دهید.

    🔸8. قالب را حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پنیر کمی طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.

    🔴طرز تهیه مایه ماکارونی🔻🥘

    🔸روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده یا سوسیس را در آن تفت دهید. چاشنی ها را اضافه و مخلوط کنید. در آخر سس گوجه فرنگی را اضافه و مخلوط کنید