بستن

آشپزی

طرز تهیه کالزونه اسفناج و پنیر

  • بازدید: 139
کالزونه اسفناج و پنیر

کالزونه اسفناج و پنیر

کالزونه اسفناج و پنیر

  1. مواد لازم:

    ▫️یک بسته ۴۵۰ گرمی خمیر پیتزا    
     ▫️۱۶ قاشق غذاخوری اسفناج پخته شده    
     ▫️۸ قاشق غذاخوری پنیر ریکوتا    
     ▫️۴ اسلایس پنیر موزارلا    
     ▫️۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده    
     ▫️۳ قاشق غذاخوری کره آب شده    
     ▫️۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان    
     ▫️۱ قاشق چایخوری جعفری    
     ▫️۱ عدد تخم مرغ    
     ▫️۱ قاشق غذاخوری آب 
     


    طرز تهیه:

    🔸1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

    🔸2-خمیر پیتزا را به ۸ تکه مساوی تقسیم کنید.

    🔸3-هر کدام از تکه های خمیر را با وردنه باز کنید تا صاف و دایره ای شود.

    🔸4-دو قاشق غذاخوری اسفناج، یک قاشق غذاخوری ریکوتا و یک اسلایس پنیر موزارلا روی خمیر قرار دهید.

    🔸5-یک طرف خمیر را روی مواد آورده و با فشار دست، کالزونه را ببندید.

    🔸6-در یک کاسه کوچک، کره آب شده، پارمسان، سیر و جعفری را با یکدیگر مخلوط کنید.

    🔸7-کالزونه ها را درون سینی فر بچینید.

    🔸8-در یک پیاله کوچک، تخم مرغ را هم زده و آب را اضافه کنید. از این مخلوط با استفاده از قلم مو روی سطح خمیرها بمالید. سپس مخلوط سیر و کره را روی آن ها بمالید.

    🔸9-کالزونه ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا سطح خمیر کاملا طلایی و برشته شود