مواد لازم:
▫️سینه مرغ خام چرخ کرده یا ساطوری خ 700 گرم
▫️پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد
▫️پودر سوخاری 100 گرم
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️گشنیز و جعفری ساطوری 50 گرم
▫️پودر زیره سبز یا سیاه 2 قاشق چایخوری
▫️فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
▫️روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
🔸همه مواد را با نیمی از پودر سوخاری مخلوط و ورز داده و به مایه بدست آمده طبق شکل فرم داده و پس از غلطاندن در پودر سوخاری به سیخ کشیده و سرخ کنید