مواد لازم:
▫️آرد سه پیمانه
▫️روغن شش ق غ
▫️نمک ی ق چ
▫️شکر ی ق غ
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️آب ولرم یا شیر یک لیوان
▫️خمیر مایه ی ق غ
▫️اسفناج به میزان لازم
طرز تهیه:
🔸ابتدا اسفناج هارو پاک کرده شسته و با یک لیوان اب آبپز میکنیم میزاریم آبش بره با دست فشار میدیم تا آب اضافیشون گرفته بشه بعد توی ی ماهیتابه پیاز رو سرخ کرده و اسفناج هارو اضافه کرده و کمی نمک و فلفل زردچوبه میزنیم و این موادمونو کنار گذاشته.
🔴برای خمیر پیراشکی🔻🍞
🔸تمام مواد و باهم قاطی کرده و خوب ورز میدیم تا خمیر یک دستی بشه بعد روی خمیرو پوشونده بمدت یک ونیم ساعت استراحت داده حالا خمیرمون خوب پف کرده پف خمیرو گرفته ازش بصورت چانه های کوچک برداشته با وردنه باز کرده و از مواد اسفناج مون داخل آن گذاشته هر طور ک دوست داریم فرم میدیم روشون رو با تخم مرغ رومال کرده و توی فر با درجه190 بمدت نیم ساعت قرار میدهیم.