بستن

آشپزی

طرز تهیه آش شولی

  • بازدید: 79
آش شولی

آش شولی

آش شولی

  1. مواد لازم برای 6 نفر:

    سبزی (نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)  ۱۵۰۰ گرم
    چغندر بزرگ  ۲ عدد
    پیاز   ۳ عدد
    نعنا خشک   ۲ قاشق غذا خوری
    آرد   ۱,۱/۲ لیوان
    عدس   ۱ لیوان
    روغن    به مقدار لازم
    نمک    به مقدار لازم
    زردچوبه   ۲ قاشق مربا خوری
    سرکه    به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:


    ۱- چغندر را پوست کنده، سپس آن را به صورت خلالی برش داده و با مقداری آب بگذارید روی شعله تا نیم پز شود.

    ۲- بعد از نیم پز شدن چغندر، عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا بپزد.در این فاصله نعنا و پیاز داغ را درست کنید و به آن زردچوبه را اضافه کنید.

    ۳- به آرد حدود 4 تا 5 لیوان آب اضافه کنید و سپس با دست، کاملا آن ها را با هم مخلوط کنید. وقتی سبزی و عدس پخته شد نصف پیاز داغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید چند قل بخورد.

    ۴- بعد از آن، ابتدا حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه کنید و سپس آرد آب گرفته را به آرامی به آش اضافه کنید و همزمان هم، خوب به هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

    سایر نکات 🚨 

    اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه کنید و سپس آن را خوب به هم بزنید تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود.بعد از این که نمک و فلفل آش را اندازه کردید، به آن نعنا داغ و بقیه ی پیاز داغ و سرکه را اضافه کنید (البته کمی از آن را برای تزئین نگه می داریم) و بگذارید تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.اگر سرکه دوست نداشتید می توانید آش را با رب انار میل نمایید

    این آش مخصوص استان یزد است