بستن

آشپزی

طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر

  • بازدید: 133
باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر

باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر

باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر

  1. مواد مورد نیاز :

    2 عدد باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده )
    سوسیس به مقدار لازم
    1 فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده ( 3/4 فنجان )
    1/2 لیوان پیازچه نصف شده
    10 عدد تخم مرغ ، آرام زده شده
    2/3 لیوان خامه‌ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه‌ی سبک
    1/4 لیوان ریحان خرد شده
    1/2 قاشق چایخوری نمک
    1 و 1/2 لیوان پنیر موتزارلا خرد شده


    طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر :


    1 - فر را از قبل در دمای 176 درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.
    2 - روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت 8 دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.
    3 - در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.
    4 - با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. 1/2 لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسیوس )
    5 - بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.


    منبع : سیمرغ