بستن

آشپزی

طرز تهیه پلوی مکزیکی

  • بازدید: 80
پلوی مکزیکی

پلوی مکزیکی

پلوی مکزیکی

  1. مواد لازم:

     4 عدد سینه مرغ بدون استخوان
        نصف قاشق چایخوری نمک
        ¾ قاشق چایخوری فلفل سیاه
       2 قاشق چایخوری روغن زیتون
       نصف پیمانه پیاز خرد شده
       دو حبه سیر رنده شده
        ¼ پیمانه آب مرغ 
     410 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده
     3 قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو خرد شده
       دو قاشق چایخوری آب لیموترش
        یک عدد کدوسبز خرد شده
       250 گرم برنج قهوه‌ای
        ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
     


    طرز تهیه:


    1.    روی سینه‌های مرغ ¼ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه بپاشید. در یک تابه نچسب و بزرگ یک قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس سینه‌های مرغ را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از تابه خارج کنید.

    2.    یک قاشق چایخوری روغن دیگر در تابه بریزید. پیاز و سیر را بیفزایید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. آب مرغ، گوجه‌فرنگی، هالوپینو، آب لیموترش، نصف قاشق چایخوری فلفل و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. سپس آن را کم کنید. 

    3.    در تابه را بگذارید تا 10 دقیقه نیم‌جوش روی اجاق بماند. سپس کدوسبز را بیفزایید و 3 تا 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. برنج را اضافه کنید و بگذارید پخته و نرم شوند. 

    4.    این غذا را با گشنیز و لیموترش تزئین و سرو کنید.