بستن

آشپزی

طرز تهیه کتلت گوشت

  • بازدید: 126
کتلت گوشت

کتلت گوشت

کتلت گوشت

  1. مواد لازم برای 4 نفر:


    گوشت چرخ کرده   ۵۰۰ گرم
    نان خشک (پودر شده)   ۱ فنجان
    جعفری (خرد شده)   ۱ قاشق غذا خوری
    پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)   ۱ قاشق غذا خوری
    آرد   ۳۰ گرم
    تخم مرغ   ۱ عدد
    روغن    به مقدار لازم
    نمک و فلفل    به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:


    ۱- تو یه کاسه عمیق، گوشت رو کمی ورز داده سپس به شکل کتلت در میاریم.

    ۲- نان خشک ، جعفری و پنیر رو تو ظرف جداگانه مخلوط می کنیم

    ۳- آرد رو تو یه بشقاب پخش میکنیم.

    ۴- تخم مرغ رو هم تو یه کاسه دیگه ریخته و هم میزنیم تا سفیده و زرده مخلوط بشه.

    ۵- بعد از اینکه به کتلت ها شکل دادیم یا قالب گیری کردیم، دو طرفشون رو تو آرد میزنیم تا کاملا پوشیده بشن سپس تکون میدیم تا آرد اضافی بریزه.

    ۶- حالا کتلت آغشته به آرد رو تو تخم مرغ میزنیم و بعد از اون تو مخلوط نان خشک میزنیم تا کاملا با موادمون پوشیده بشه.

    ۷- کتلت ها رو تو ظرف در دار گذاشته و 20 دقیقه تو یخچال میذاریم.

    ۸- روغن رو توی ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط گرم میکنیم. سپس کتلت ها رو توی روغن میذاریم تا دو طرفش پخته و قهوه ای بشه.

    بعد از آماده شدن، روی دستمال تمیزی میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه.

    ۹- کتلت ها رو با کاهو و سس قرمز سرو میکنیم.