بستن

آشپزی

طرز تهیه جوجه فسنجون

  • بازدید: 438
جوجه فسنجون

جوجه فسنجون

جوجه فسنجون

  1. مواد لازم:

    ▫️سینه یا فیله مرغ نیم کیلو
    ▫️گردوی آسیاب شده ۱۰۰ گرم
    ▫️پیاز نگینی خرد شده ۲ عدد
    ▫️رب انار ۶ قاشق
    ▫️نمک یک قاشق چایخوری 
    ▫️روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری
    ▫️فلفل سیاه به میزان لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸فیله یا سینه مرغ را به قطعات خورشی ۲ سانتی برش بزنید و با پیاز، گردو ،نمک و فلفل و رب انار مخلوط کنید و کمی مالش دهید روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت یا یک شب در یخچال استراحت دهید(حتما در ظرف دردار باشه) بعد از این مدت تکه های مرغ را از پیاز جدا کنید و به سیخ بکشید و روی کباب پز کباب کنید

    🔸جوجه ها را به سیخ کشیدم در تابه ای دو سه قاشق روغن ریختم جوجه ها رو با حرارت بالا و فقط در حدیکه رنگ بگیرند سرخ کردم ۵ دقیقه هم توی فر داغ گذاشتم تا مغز پخت بشه شما میتونید از ابتدا توی فر بزارید تا پخته و با روغن خودش کمی حالت سرخ شده پیدا کنه زیاده از حد نپزید که خشک و سفت میشه،نوش جان .

    🔴من سینه یا فیله رو برشهای بلند و یک سانتی میدم و بعد مزه دار کردن هر برش رو رول میکنم و به شکل حلزونی به سیخ میکشم .

    🔴من از رب انار کارخونه ای استفاده کردم که غلظتش کمه اگر رب انار خونگی دارید ممکنه ۳ یا ۴ قاشق کافیش باشه به نظرم از رب انار ملس استفاده بشه طعمش هم پسندتره باز به ذاعقه خودتون بستگی داره .