بستن

آشپزی

طرز تهیه گل کلم سوخاری

  • بازدید: 1130
گل کلم سوخاری

گل کلم سوخاری

گل کلم سوخاری

  1. مواد لازم:

    گل کلم ۱ عدد متوسط
    پودر زیره سبز ۳ قاشق چایخوری
    آرد ۱ پیمانه
    تخم مرغ ۱ عدد
    سیر ۲ حبه
    رب ۱ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    شیر ۱/۴ پیمانه یا در صورت نیاز بیشتر
    روغن برای سرخ کردن


    طرز تهیه:

    گل کلم رو از وسط نصف کنید و خوب بشورید.
    بعد به قطعات کوچیک تقسیم کنید. خیلی ریز نکنید. بذارید توی آبکش تا آب اضافه شون بره.
    مقداری آب بذارید بجوشه، بهش نمک اضافه کنید. وقتی جوشید ۲ قاشق از پودر زیره رو به آب اضافه کنید.
    گل کلم ها رو حدود ۲ دقیقه بذارید بجوشند. وقتی گل کلم رو توی آب جوش میندازید آب از جوشیدن میفته. به محض اینکه جوشید ۲ دقیقه یا یه کمی بیشتر بذارید گل کلم ها تو آب بمونن. اصلا نیازی نیست گل کلم پخته بشه یا خیلی نرم بشه. فقط در حدیکه خیلی سفت نباشند کافیه.
    بعد آبکش کنید و بذارید کمی خنک بشن.
    آرد، تخم مرغ، سیر رنده شده ( یا پودر سیر )، ۱ قاشق پودر زیره و رب رو درظرفی با هم مخلوط کنید.
    خوب هم بزنید تا خمیر نرمی به دست بیاد. حالا با شیر رقیقش کنید. ابتدا همون ۱/۴ پیمانه شیر رو اضافه کنید اگه هنوز خمیرسفته آروم آروم شیر بهش اضافه کنید تا نرم و تقریباً روان بشه.
    در شیرجوش یا تابه گودی مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط بذارید خوب داغ بشه.
    گل کلم ها رو در خمیر فرو کنید و بچرخونید تا خوب به خمیر آغشته بشن.
    بالای ظرف بگیرید تا مایه اضافه شون بچکه.
    سپس گل کلم ها رو در روغن داغ شده بذارید و اجازه بدید به مدت ۶ الی ۸ دقیقه خوب سرخ بشن. حرارت زیاد نباشه که نسوزن.
    بعد هم در بیارید و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیشون خارج بشه.
    داغ بخورید که خیلی خوشمزه است.


    منبع: sarashpazbashi