بستن

آشپزی

طرز تهیه کله جوش

  • بازدید: 122
کله جوش

کله جوش

کله جوش

  1. مواد لازم برای ۲ نفر:


    پیاز ۱ عدد
    گردو ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
    نعناخشک ۱ قاشق غذاخوری
    زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
    فلفل به میزان لازم
    کشک ۱/۲ لیوان


    طرز تهیه:

    پیاز رو خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدید تا سرخ بشه.
    وقتی پیاز سرخ شد، گردوی خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید. میتونید گردو رو آسیاب کنید. بهتره خیلی پودر نشه که زیر دندون بیاد.
    وقتی کمی گردو رو تفت دادید نعنا خشک و زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و تفت بدید. چون بعداً کشک اضافه میشه نیازی به نمک نداره.
    کشک رو با نصف لیوان آب رقیق کنید تا یه لیوان کشک رقیق شده داشته باشید. بعد کشک رو به قابلمه اضافه کنید.
    بذارید روی حرارت ملایم تا به جوش بیاد.
    خوراک رو حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بذارید تا جا بیفته.
    سپس با نعنا داغ و پیاز داغ و گردو تزیین کنید و نوش جان کنید.
    برای خوردنش هم بهتره نون رو توی کاله جوش تیلیت کنید. به به.


    منبع: sarashpazbashi