بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه نان پنیری برزیلی(پفک برزیلی)

  • بازدید: 97
طرز تهیه نان پنیری برزیلی(پفک برزیلی)

طرز تهیه نان پنیری برزیلی(پفک برزیلی)

طرز تهیه نان پنیری برزیلی(پفک برزیلی)

  1. مواد اولیه :
    آرد (خنی شده و مخصوص نان) 1ونیم پیمانه
    روغن زیتون 1سوم پیمانه
    تخم مرغ 1عدد
    شیر 2سوم پیمانه
    پنیر (رنده شده و دلخواه(ترجیحا پارمزان یا موزارلا) نصف لیوان
    نمك به میزان لازم


    طرز تهیه:

    ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط كرده و با همزن به خوبی مخلوط كنید و بعد آرد و نمك را مخلوط كرده و كم كم به شیر و تخم مرغ بیفزایید و مدام هم بزنید تا مواد یكدست شود.پنیر را رنده كرده و به مواد بیفزایید و باز هم با همزن بزنید تا صاف شود.قالب مناسب كیك فنجانی(كاپ كیك كه مشابه قالب كیك یزدی است)را چرب كرده و 2سوم هر قالب را با خمیر پر كنید و حدود 15 تا 20 دقیقه داخل فر كه با با دمای 200 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده است قرار دهید تا نان ها پف کرده و طلایی شوند ، پس از پخت نان ها را از فر خارج کنید ، 10 دقیقه اجازه دهید نان ها کمی سرد شوند سپس سرو کنید.


    نكات:

    1)بهتر است یك ظرف آب هم داخل فر قرار دهید.
    2)در صورت تمایل 1سوم قالب را از مواد پر كرده و وسط مواد كمی پنیر پیتزا بریزید و بعد دوباره مواد بریزید تا نان شما مغز دار شود.


    منبع: سوران