بستن

آشپزی

طرز تهیه جدیدترین روش تهیه میگو

  • بازدید: 77
جدیدترین روش تهیه میگو

جدیدترین روش تهیه میگو

جدیدترین روش تهیه میگو

  1. موادلازم:

    میگوی ریز پلویی: 500 گرم
    پیاز متوسط: یک عدد، خلالی شد
    فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد، خلالی شده
    جوانه ماش یا گندم: به میزان لازم
    هویج: یک عدد، رنده شده
    ساقه پیازچه: یک عدد، ریز شده
    خمیر یوفکا مخصوص غذا یا باقلوا: به میزان لازم
    سس خردل: دو قاشق غذاخوری
    سس سالسا: دو قاشق غذاخوری
    سس فلفل تند: چندقطره، درصورت تمایل
    نمک و فلفل: به میزان لازم


    روش تهیه:

    1. ابتدا پیاز و فلفل خلالی شده را با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا سبک شوند سپس میگوها را اضافه کرده به میزان دلخواه ادویه، نمک و فلفل به میگوها اضافه می‌کنیم.
    2. بهتر است برای این روش طبخ میگو از کاری و زعفران استفاده کنیم. وقتی کاملا آب مواد کشیده و سرخ شدند آنها را از روی حرارت برمی‌داریم، جوانه گندم یا ماش، هویج رنده شده و ساقه پیازچه ریز شده را به‌صورت خام به مواد اضافه می‌کنیم و با سس خردل و سس سالسا مخلوط می‌کنیم.
    3. در این زمان یک قاشق از مواد بین خمیر یوفکا گذاشته از دو طرف جمع کرده و لوله می‌کنیم. رول‌های آماده شده را داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم و پس از اینکه از روغن خارج کردیم روی دستمال قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. این رول‌ها برای سرو آماده هستند.


    منبع: irannaz