بستن

آشپزی

طرز تهیه خورشت خلال

  • بازدید: 273
خورشت خلال

خورشت خلال

خورشت خلال

  1. طرز تهیه:

    🔸اول گوشت گوسفندی با استخوان رو توی کمی اب در حال جوش گذاشتم و در ظرف رو بستم. پنج دقیقه که جوشید, گوشت رو توی ابکش خالی کردم. یک پیاز درشت رو رنده ریز زدم و با روغن کمی تفت دادم, دو تا دونه هل و کمی چوب دارچین و زردچوبه زدم, گوشت رو اضافه کردم و خوب تفت دادم. اب اضافه کردم و گذاشتم تا گوشت بپزه. 

    🔸خلال بادام رو شستم و با دو قاشق گلاب خیس کردم. مقدار بادام باید نصف مقدار گوشت باشه.
    رب رو هم سرخ کردم. گوشت که پخت. رب, زعفران, خلال بادام و لیمو عمانی اضافه کردم. نمک زدم و گذاشتم چند دقیقه جا بیفته. قبل از خاموش کردن, زرشک رو که کمی با روغن تفت داده بودم اضافه کردم.

    🔸زرشک نباید خیلی توی خورشت بجوشه. میشه زرشک رو موقع سرو روی خورشت ریخت. بادام هم باید دندون گیر باشه. حتما از بادام درختی استفاده کنید. این خورشت به خاطر هل و دارچین و زعفران,  خیلی معطر و خوشمزه هست.