بستن

آشپزی

طرز تهیه کشک کدو

  • بازدید: 901
کشک کدو

کشک کدو

کشک کدو

  1. مواد لازم:

    ▫️کدو سبز 
    ▫️کشک 
    ▫️پیاز داغ 
    ▫️سیر داغ 
    ▫️نعناع داغ 
    ▫️مغز گردو 
    ▫️نمک، فلفل_روغن 
     


    طرز تهیه:

    🔸کدوها را پوست بگیرید و سرخ کنید. اگر مشکل اضافه وزن دارید، می‌توانید آنها را بخار پز کنید. در ظرف دیگری، پیاز و سیر را خرد و سرخ کنید و به کدوها اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم در همین مرحله اضافه کنید. حالا در ظرف را بگذارید تا کدوها آب بیندازند و کم کم آب آن‌ها کشیده شود.کدوها را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند. سپس مغز گردوی خرد شده یا پودر گردو را به غذا به همراه کشک اضافه کنید. 

    🔸اجازه دهید تا آب کشک کدو تبخیر شده و کمی در تابه سرخ شود. حالا مقدار دیگری کشک به آن اضافه کرده و در ظرف بکشید. روی کشک کدو را با نعناع داغ و گردو تزئین کنید. در صورت تمایل می‌توانید کمی از کشک را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و برای تزئین استفاده کنید.