بستن

آشپزی

طرز تهیه تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش

  • بازدید: 78
تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش

تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش

تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش

  1. تکنیک های کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش

    _ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.

    _ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

    _ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.

    _ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.

    _ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

    _ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

    _ یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

    _ افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.


    منبع : khorasannews