آشپزی گنوچی ترد با سوسیس و بروکلی(Crispy Gnocchi With Sausage and Broccoli) در این شام راحت، گنوچی آماده، بروکلی و گوشتچرخکردههای کوچک (از تکههای سوسیس ایتالیایی) به طور همزمان در یک سینی فر کباب میشوند. وقتی همه چیز از فر بیرون میآید و طلایی و ترد شده است، کمی پنیر پارمزان روی آن بپاشید و هم بزنید: حرارت سینی فر به ذوب شدن پنیر و درخشش گنوچی کمک میکند. مقداری آب لیمو طعم را سبکتر میکند؛ برای ایجاد کمی تندی به منظور تعادل با غنای غذا، از سوسیس ایتالیایی تند یا کمی فلفل قرمز خرد شده استفاده کنید. 1403/10/28
آشپزی سوپ تورتلینی خامه ای (Creamy Tortellini Soup ) تورتلینیهای پر شده با پنیر که از فروشگاه تهیه شدهاند، در یک آبگوشت خامهای و غلیظ گوجهفرنگی همراه با سوسیس ایتالیایی و کلم توسان (لاکیناتو) غوطهور میشوند و یک سوپ دلپذیر و راحت را به وجود میآورند که در عرض ۳۰ دقیقه آماده میشود. پاپریکا و دانههای رازیانه خشک، طعم غیرمنتظرهای به سوپ میدهند که طعم شیرین و خامهای گوجهفرنگی را تقویت میکند. کلم در دقایق آخر پخت اضافه میشود تا اطمینان حاصل شود که تردی خود را حفظ کند. آب لیمو در پایان سوپ اضافه میشود تا درخشش ملایمی به آن ببخشد. برای این دستور غذا، افزودنیها و جایگزینیهای بیپایانی وجود دارد؛ به راحتی میتوان کلم را با اسفناج، چارد سوئیسی یا کلم جایگزین کرد. سوسیس نیز میتواند برای گزینهی گیاهی حذف شود و خامه سنگین را میتوان با شیر کامل یا خامه غیر لبنی برای تهیه یک آبگوشت سبکتر جایگزین کرد. و البته، تورتلینی را میتوان با راویولی که اساساً همانند هم هستند، اما به شکل متفاوتی تهیه میشوند، جایگزین کرد. 1403/10/21
آشپزی اوتمیل (بلغور جو دوسر) پخته شده (Baked Oatmeal) یک رویه ترد و قهوهای همراه با داخلی مرطوب و نرم، اوتمیل پخته شده بهترین ترکیب از هر دو بافت را برای یک صبحانه ساده اما دلپذیر ارائه میدهد. این دستور ساده در یک کاسه آماده میشود و تقریباً هر جزء آن قابل سفارشیسازی است. بسته به آنچه در دست دارید، میتوانید از میوههای تازه، منجمد یا خشک استفاده کنید و مقداری آجیل خرد شده، دانههای کدو تنبل یا نارگیل رنده شده برای کمی تردی اضافه کنید. هر نوع شیر قابل استفاده است، حتی جایگزینهای غیر لبنی. افزودن تخممرغ باعث میشود که این غذا پفدارتر شود و به چسباندن اوتمیل کمک میکند تا به راحتی به مربعهایی برش داده شود. چند دقیقه بعد از خنک شدن سرو کنید یا آن را در یخچال بگذارید تا در طول هفته از آن لذت ببرید. 1403/10/20